New forum bugs and issues

Discussion in 'This Site' started by Defunct, Sep 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PhilippineOrn

    PhilippineOrn First Team

    I have an issue. The flusher on my downstairs toilet keeps getting stuck. It happens when I come on this site (and other times as well)
     
  2. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    You need to eat more fibre
     
  3. Irishorn

    Irishorn Gael Force

    I am having problems recently when I use my mobile to access the forum. It frustratingly requests my log in details each time I go back in despite me clicking the remember me button. Is anybody else experiencing this issue and if so how did you sort it? I am also getting on to the mobile site as opposed to the full site.
     
  4. magyarorszag

    magyarorszag Squad Player

    Can we get a todays posts for the mobile version
     
  5. Irishorn

    Irishorn Gael Force

    Do any of the administrators have suggestions as to how to deal with the issue of having to log in everytime you access the forum via iphone. This issue has only started recently and I am at a loss as to how to resolve the issue. It has reached a stage where I rarely bother with the forum and when I do, I have reverted to the read only mode and do not log in.
     
  6. Prentice

    Prentice Administrator

    Unfortunately, I'm not sure what to suggest as I don't get the problem myself, I can only guess it's to do with some settings on your network coverage.

    Could you try going to the full version on your phone, logging in and ensuring the 'remember me' button is ticked, and then go back to the mobile version and see if that stops it?
     
  7. Irishorn

    Irishorn Gael Force

    I'm stumped. Appreciate your efforts, but I cannot figure it out.
     
  8. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    Your login status is remembered with a cookie. If your phone;s cookie is corrupted or you've got anti cookie software installed that could be the issue. dump your cookies and have a look at the security settings to ensure that cookies are allowed for wfcforums.

    You could also get a decent phone:sign13:
     
  9. Diamond

    Diamond Squad Player

    Not a bug, more of a quirky thing.

    If you like someone's post, that persons 'Orns value drops to zero, but if you refresh the page their total returns.
     
  10. Timbers

    Timbers Apeman

    The site has been slow slow this evening, it's not my connection. Anyone else have issues?
     
  11. Daft Row

    Daft Row Reservist

    I couldn't get on earlier. Obv not the chatbox?
     
  12. UEA_Hornet

    UEA_Hornet First Team Captain

    Yes, database errors and site not found pages regularly.
     
  13. Prentice

    Prentice Administrator

    I'm not getting anything now, is anyone still getting these issues?
     
  14. Timbers

    Timbers Apeman

    Still very sloooooooooooow!
     
  15. Prentice

    Prentice Administrator

    Will give the server a reboot.
     
  16. PhilippineOrn

    PhilippineOrn First Team

    I used to be on another forum identical in make up with this one except for one huge difference. Each time you opened a thread on that one it automatically took you to the last unread post instead of having to manually do it here. The difference is like having once owned an automatic garage opener then not having it.
     
  17. UEA_Hornet

    UEA_Hornet First Team Captain

    You can do that here too. Press the blue circle with white arrow next to any thread title. It'll take you straight to the first unread post.
     
  18. PhilippineOrn

    PhilippineOrn First Team

    Yes, thank you...do you mean where it says "View First Unread"? That is pretty much what I meant when I said having to do it manually.
     
  19. Diamond

    Diamond Squad Player

    Been communicating with Simms via PM about a match ticket, but noticed that I can't read "sent" PM's, only incoming ones. Wonder if you guys could check if you get the same?

    Edit: Ignore that, just found in settings that "save sent PM's" was not selected. Carry on :sign15:.
     
  20. Prentice

    Prentice Administrator

    You should be able to read them mate, go to your inbox.

    Then on the left hand side of the screen, underneath Inbox in the sub menu 'My Messages' there is a button called Sent Items. They should all be in there.
     
  21. Diamond

    Diamond Squad Player

    Thanks for the reply, it was a setting in "settings". Edited my earlier post, but appreciate the quick answer.
     
  22. simms

    simms vBookie

    Anyone else found that the little logo in the tab and bookmark parts of chrome is not a blue framed checklist with two red lines on it?
     
  23. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    Sorry Simbo, don't use chrome, horrible software.
     
  24. simms

    simms vBookie

    Back to normal now, strange. I did clear cookies and cache last night but it didn't help, wake up this morning and it's fine.
     
  25. Norwayhornet

    Norwayhornet Squad Player

    what happened to the twitfeed used to like that:(
     
  26. Prentice

    Prentice Administrator

    Need to look into that, not sure what's happened as I've not changed anything with it.
     
  27. Prentice

    Prentice Administrator

    Seems to be an issue with twimg.com, Twitter's widget source, hopefully it's going to be resolved, rather than discontinued etc. Shall keep an eye on it.
     
  28. Norwayhornet

    Norwayhornet Squad Player

  29. I am having a technical difficulty can one of our forum mods sort this out please.

    I have been getting unrelated quotes popping up on the wrong posts.

    What is happening is that quotes I have clicked on for a previous post, are remaining live instead of switching off after they have been used; hence they pop up on unrelated posts that I do not want to use them on!!!

    Can this be looked into please.

    Thank you VoR
     
  30. domthehornet

    domthehornet Moderator Staff Member

    Right, it sounds as though you have multi-quoted a post. What post has been coming up? i.e. from what thread?
     
  31. That is exactly what I have been doing, but it has happened loads of times so which ones when I can't tell you!

    i have been rectifying myself manually by erasing the unwanted quotes, and then going back to the rogue posts and UN-ticking them manually, which does thee trick.

    The point is that has always been done automatically in the past, and I would like that to be rectified.
     
  32. UEA_Hornet

    UEA_Hornet First Team Captain

    Actually that happens to me too. Multi-quoted posts don't de-select once 'used'.
     
  33. domthehornet

    domthehornet Moderator Staff Member

    That is beyond my limit's I'm afraid.
     
  34. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    It doesn't happen to me. Firefox, IE on win xp
    Firefox or stock browser with android.

    Those that are affected can you please let us know what your system and browser versions are please. Does this happen if you log out? try posting in the 1881 section to test this.

    Also you might have a corrupted cookie, try loggig out from the site and then clearing cookies.
     
  35. simms

    simms vBookie

    I mentioned this just after the new version of the forum went live. I don't think they can do anything about it, its part of the forum software.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page