New forum bugs and issues

Discussion in 'This Site' started by Defunct, Sep 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. poleman

    poleman Reservist

    it's ok on forum.php but if you arrive at content.php you see the blue text
     
  2. Defunct

    Defunct First Team

    Fixed. Have a look now.
     
  3. poleman

    poleman Reservist

    Agreed :)
     
  4. scummybear

    scummybear Reservist

    The new style works very well on my phone, no more awkward zooming, thanks!
     
  5. Defunct

    Defunct First Team

    Just backing up a few things before we upgrade the arcade and shoutbox. Might run like a dog for a few minutes.
     
  6. Timbers

    Timbers Apeman

    I played a game on the arcade earlier and when I went to submit score, it just takes me back to the forum home page?
     
  7. Defunct

    Defunct First Team

    Upgraded the arcade earlier which included a fix for that issue.
     
  8. Defunct

    Defunct First Team

    Going to reboot the server shortly. Downtime should be minimal.
     
  9. lm_wfc

    lm_wfc Squad Player

    On the mobile site, nice surprise!
     
  10. I wish Prentice would get rid of that bug he has on his Avatar :rant: ;)
     
  11. Prentice

    Prentice Administrator

    How many times have you squatted your screen? :biggrin:
     
  12. Actually never, it just "Bugs Me" every time I see it ;)
     
  13. 99mph

    99mph 4th Prediction league 2011/12

    I've signed in on my mobile and the forum is displayed with the stock bulletin skin/display. Is that because I'm on the phone?
     
  14. Defunct

    Defunct First Team

    We're discussing this exact thing in the mod area right now!

    If you visit on the phone you will by default get the mobile skin, hopefully the header will be changed asap.
     
  15. Defunct

    Defunct First Team

    There are still ongoing speed issues. This is going to come to a head very soon and be resolved, but for now apologies. it's pi**ing us off as well.
     
  16. Is the forum running slow, or is it my end?
     
  17. Defunct

    Defunct First Team

    Erm, read my post above yours.
     
  18. Timbers

    Timbers Apeman

    When I click on a thread, the posts by a couple of users don't seem to be showing, they are just blank, including their avatar and information on them
     
  19. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    Ive seen that once also.

    Any partcular thread/post?
     
  20. Prentice

    Prentice Administrator

    Should be fixed now, I was experimenting something.
     
  21. jon_e_lee

    jon_e_lee Old Git!

    When I try to go to first new post or last post it just takes me to the last page of a thread!?!?!?! Have to scroll down manually to get to/find next new post!?!?!?!?!

    Buttons pharked? Or is Prentice playing around again?
     
  22. Prentice

    Prentice Administrator

    Not me this time!
     
  23. jon_e_lee

    jon_e_lee Old Git!

    OK. Seems a bit random this morning. Sometimes going to the right spot and other times (mostly) going to the first on the newest page.
     
  24. Prentice

    Prentice Administrator

    I'll look into it when I get to work, what button are you using?
     
  25. jon_e_lee

    jon_e_lee Old Git!

    It happens on the "Go to first new post" and "Go to last post" buttons.
     
  26. domthehornet

    domthehornet Moderator Staff Member

    My mobile version seems to be playing up. It keeps on zooming out and halfing the page size, is it a problem my end or yours?
     
  27. TheDon

    TheDon First Team

    Mine does this too
     
  28. Your resident computer numpty here, please can you tell me how to avoid: -

    I always press the New Posts button when I log on, which obviously brings up every new post. I then have to go through all of them clicking "first unread", in order to clear the full list.

    My problem is that in order to do this I have to click first unread etc. to clear even the posts I am not interested in reading from the list, is there a way I can just delete them from the list without going through all that?

    Perhaps a clear list button, that I could use after I read the posts I want to, could do the trick?

    Thanks
     
    Last edited: Aug 3, 2012
  29. Prentice

    Prentice Administrator

    No issues our end, what phone are you using?
     
  30. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    Not that I can see TVOR, at least not without marking them all as read. TBH it's a function I don't use, exactly for that reason. On the main forum list you can double click on the section icons as a shortcut to marking them as read (assuming you're not on a mobile browser), maybe that helps you?
     
  31. domthehornet

    domthehornet Moderator Staff Member

    Galaxy S3.
     
  32. PaddingtonsYellowArmy

    PaddingtonsYellowArmy First Team Captain

    how da feck u get da mobile site? is it exactly da same as da normal site?

    iphone?

    up da fulham!
     
  33. Prentice

    Prentice Administrator

    Paddy, bookmark m.wfcforums.com and that'll take you to it automatically if the autodetect doesn't work.
     
  34. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    Or select default mobile style on the bottom left dropdown box
     
  35. PaddingtonsYellowArmy

    PaddingtonsYellowArmy First Team Captain

    hmmm dat like talkin chinese, but thnx...

    u da feckinn geniearse - did that and wahay, got da mobile up on me fone...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page