[CLOSED] Problem Accessing WFC Forums when signed into Facebook

Discussion in 'Support' started by Budfrog, Aug 10, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Budfrog

    Budfrog Reservist

    This has just started.

    If I am signed into Facebook and try and reach this URL (WFC Forums) I get the following error:

    Can't Load URL: The domain of this URL isn't included in the app's domains. To be able to load this URL, add all domains and subdomains of your app to the App Domains field in your app settings.

    I can either sign out of Facebook or access this site in incognito mode - I am using Chrome.

    Any ideas ??
     
  2. Halfwayline

    Halfwayline Reservist

    Log out of Facebook and never log in again....it will make you far happier about your own life as you won't see countless images of your mates checking into the business class lounge, enjoying themselves on holiday or multiple picture of your friends Little Timmy. You also won't get worn down by the moaners on Enjooooy the game. It will also sort out the problem that you describe

    Hope this is of some help
     
  3. hornmeister

    hornmeister Administrator Staff Member

    No not a clue. I have no similar issue here.

    Usual advice dump cookies and history restart?
     
  4. Godfather

    Godfather bricklayer extraordinaire

    Bet it works if you disable the adblocker
     
  5. Budfrog

    Budfrog Reservist

    Yup - did the trick. I heard Facebook were doing something about Ad-Blockers but I'm not sure why it should affect a webpage that is nothing to do with Facebook - unless it's something to do with this site's Facebook Link.
     
  6. Prentice

    Prentice Administrator

    I believe it's to do with Facebook Connect as I was getting the same issue, I've temporarily disabled that so that I can fix it properly.
     
  7. Budfrog

    Budfrog Reservist

    Thanks
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page